lauantai 31. lokakuuta 2009

Piparikukkaa

Otttobren teekannutunikan ohjeella valmistui tyttärelle Myllymuksujen piparikukkajoustofroteesta mekko. Koko 104, pidensin helmaa 10 cm, että menee pidempään ja tarkoitus olisi myöhemmin jatkaa hihoja resorilla jos niistä lyhyeksi käy. Hihoista tosin tuli nyt kyllä niin justiinsa, että tuon hihanpidennyksen saa piakkoin jo tehdä.
Tyttö ei aikout tätä ensin edes pitää, johon äiti rakentavasti vastasi, että en ompele ikinä sulle enää mitään. Oikeesti tuo menee jo melkein samaan luokkaan sen kanssa, että olen ihan oikeasti joskus lasten riehumiseen kyllästyneenä sanonut niille, että kasvakaa aikuisiksi. :D Jälkeenpäin naurattaa aina kun tuon muistaa.
Aikaisemmin en ole oikein noille kuosijoustofroteille lämmennyt. Niissä ei vain ole ollut minua miellyttävieä kuvia, mutta tämä kyllä on ihana. Värikin on justiinsa meidän neidille. Tekisi melkein mieli itsellekin tästä jotain suunnitella. =)


4 kommenttia:

 1. Kiva tunika ja olet oikeassa et kuosi on ihanan pirteä (omalta pikkkuneidiltä löytyy paitaa, haalaria ja vaippaa samasta kuosista : )).

  VastaaPoista
 2. Voi että tuo onkin kaunis kangas! Olen monesti meinannut tilata mutten ole raaskinut...ehkä mun kuitenkin pitäis.

  VastaaPoista
 3. Aivan ihana kuosi! Kiva malli tuo teekannutunika, sitä olen ihaillut aiemminkin. Ja tosiaan pirtsakka ja pirteä piparkakkukuosi sopii hyvin iloisen tyttösi ylle.

  VastaaPoista
 4. Hih, meillä on käynyt ajatukset yksiin, mulla on ihan samaisesta kankaasta teekannutunika puolivalmiina odottamassa viimeistelyä :)

  Tuo oli hyvä: "kasvakaa aikuisiksi" :D Sellainen olo on joskus omienkin lasten kanssa. Vaikka taitaa ne valitettavasti toteuttaa uhkauksen paljon nopeammin, kun mitä me äidit toivoisimmekaan ;)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi. Vierailethan toistekin! :)