maanantai 12. huhtikuuta 2010

Kesä ja mansikat... Ei malttais odottaa. :)



Kaava on ottobren Kerttu popliinitunika. Ihana malli ja näitä tekis kyllä mieli tehdä lisää. Mansikkakangas on Iinulta tilattu joskus viime syksynä. Ruutukangas eurokankaasta joskus napattu mukaan, kun sitä silloin siellä sattui olemaan. Tuota vichy-ruutua ei monesti ole, kun sitä tarvitsisi. Ruudullinen vinonauha Nappikikasta joka on nyt muuten muuttanut isompiin tiloihin. Aivan ihana kauppa, kävin sielläkin viime viikolla. :)




Nämä lapaset on lasten kokoa, sopivat meidän eskarilaiselle. Peukalolle täytyy seuraavissa tehdä jotain, nyt on vähän turhan iso...

Kevät ja syksy on minun mielestä siitä ihanaa aikaa, että silloin saa lapsille oikeasti ostaa vaatetta ilman, että siitä tarvitsee tuntea huonoa omatuntoa. Silloin tarvitaan haalaria, takkia, housuja, kenkiä jopa kumppareiden osto on ihanaa. Me käytiin tyttären kanssa hakemassa Lasten metsolasta småfolkin omppukumpparit. Ne on ihanat ja niin retrot.



Tyttö siis valitsi nuo itse kun kuvan lehdestä näki, ja äiti ei kyllä pistänyt yhtään vastaan. :)Samalla reissulla lähti mukaan myös ihania sukkahousuja; oransseja, keltaisia ja ruskeita. Ihmeellistä muuten että markettien sukkahousujen värivalikoima on aivan surkea.

5 kommenttia:

  1. Voi vitsi...mullakin on tuo kaava jo piirrettynä ollut vaikka kuinka kauan mutta milloinkahan sais kokeiltua! Tosi sievä!

    VastaaPoista
  2. Ja minä taas inohan keväässä ja syksyssä sitä, kun pitää ostaa niin paljon kaikkea pakollista, ettei raaski ostaa mitään ylimääräistä kivaa :) Olis niin kiva ostella lankoja ja kankaita, mutta pitä rajoittaa, kun pitää ostaa lenkkareita ja välikausipukuja ja kurakinttaita. ARGH!

    Iinulla on IHANIA kankaita. Mullekin on lähetys tulossa ja pääsen ompelemaan. Meidän tyttö on 128 kokoa, eikä sen kokoisia mekkoja tahdo löytyä kaupoista. Kaipa se on tehtävä itse...mieluusti kyllä jättäisin ompelut muille.

    Tuo tunika on kyllä kivannäköinen...

    VastaaPoista
  3. Mä en ole tainnut blogissasi vielä vieraillakaan, mutta varmasti tulen toistekin =)
    Tunikan kankaat sopii tosi nätisti yhteen, niin ihanan kesäinen! Tuo Kerttu on kyllä kiva malli.

    VastaaPoista
  4. Niin suloinen mekko! Ihanan kesäinen ja niin herkullinen! Tuo mekon malli on kyllä todella kaunis!

    VastaaPoista
  5. Heippa, eksyin blogiisi ja Oih, miten ihana mansikkamekko :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi. Vierailethan toistekin! :)