lauantai 12. maaliskuuta 2011

Kesämekko ja reilu neljä metriä mattoa/koiran petiä

Ihanasta Metsolan apilakankaasta ompelin tytölle kesämekon ottobre 3/2007 lehdessä olleella trikoomekon kaavalla. Tulikin oikein mukava. Tuo kangas on aivan ihanaa, ja pirteää!Mekon koko jo 116 cm, että eipä meillä enää kovin pientä pirpanaa ole, vaikka kuitekin niin pieni onkin. Ja kova laulamaan. Viikon olen kuunnellut istuva härkä, tapapuoli märkä laulua, sekä ulkona raikunut kovaa EN TAHDO UUTTA KAVERIAA! Risto Räppääjästä tuttua, siihen ne ei kyllästy koskaan... Yksi päivä tyttö lauleskeli kuka pelkää mustaa miestä (onkohan kyseinen leikki enää sallittua lasten hoito-/koulupaikoissa?), ja kysyi sitten minulta, että kuka se musta mies on. Enpä tuohon osannut vastata muuta kuin, että en oikein kyllä tiedä. Tyttö mietiskeli vielä perään, että onkohan se pappa.



Mattokin valmistui ja koirat sen pedikseen heti omi. Mukava loikoilla siinä pitkin pituutta. Meinasipa pienempi pilkku haastaa imurinkin taistoon, kun matosta pölyt imuroin. :) Melkoinen migreenimatto muuten, pitänee vaihtaa käytävän valaistus vähän pehmeämpään, jos tätä tuossa aikoo pitää....



Haikeina löin kangaspuut läjään. Aloitamme remontin minun vanhasta ompeluhuoneesta, mistä tulee samalla vanhempien makuuhuone. Isot puut sinne ei enää mahdukaan. Ei helpolla ihan peruspienetkään joten haaveilen nyt näistä. Nuo 80 cm mahtuisi juuri ja juuri. :)

3 kommenttia:

  1. Hei! Meillä tyttö 5v myöskin loilottaa tuota "Lapsi ei tahdo uutta kaveriaaa..."

    Kuka pelkää mustaa miestä -leikissä muuten on alunperin ollut kyse nuohoojasta. =) Eli ihan korrekti leikki.

    VastaaPoista
  2. Kyllä nyt sopii odotella kesää kun on noin aurinkoinen mekko!

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi. Vierailethan toistekin! :)