maanantai 13. kesäkuuta 2011

Remonttihommia

Niin kivaa kun oman kodin laitto onkin, niin välillä se ärsyttää ihan suunnattomasti. Tuntuu, että asiat ei etene ollenkaan, kun jotakin asiaa pitää odottaa. Eniten kärsivällisyyttä vaatii se, että eletään nyt ihan kamalassa kaaoksessa. Ei ole helppo aloittaa remontointia talossa missä on asunut jo kymmenen vuotta. Sitä tavaraa on ihan varmasti joka nurkka täynnä ja kun yksi huone pitää saada tyhjäksi, niin lopputulos ei ole kauhean kiva...

Remontoitavan huoneen lattiassa oleva reikä odottaa täyttöään. Ehkä siihen takka vielä tämän vuoden puolella saadaan pystyyn. Tuossa se pihassa odottelee.



Lattian hionta on aloitettu, mutta sitäkään ei voi viedä loppuun, koska takan pystytys sotkee sen varmasti.



Saatiin me sentään uudet ikkunat. Pölyiset nekin on, liekö saa pestyäkään ennen talvea...



Mutta nyt ne sentään aukeaa helposti. Edelliset ei, joku ikkuna jopa ei ollenkaan. Talon ilme muuttui pihan puolelta paljon, kun ikkunamalli muuttui. Jospa jostakin löytäisin kuvan missä näkyy vanhat ikkunat niin saisi ennen ja jälkeen kuvia.



Näiden läpi on mukava katsella pihalle. Ikkunapinta-ala kasvoi kolmanneksella, kun vanhat tuuletusräppänät poistettiin. Mutta jokin niissäkin vielä odottaa. Sisäpuolen ikkunanpielet on tekemättä. Saapa nähdä kauanko...



Toisessa ikkunassa näkyvä musta lista on hyttysverkosta. Ikkunat ovat kaksiosaiset ja toinen puoli on avattava. Siinä on irroitettava hyttysverkko. Ilman sitä täällä ei selviäisi hetkeäkään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi. Vierailethan toistekin! :)