tiistai 30. kesäkuuta 2009

shoppailuaEurokankaassa kävin koluamassa palalaatikoita ja ostin trikoita. =) Valkoinen ja luonnonvalkoinen on kankaanpainamista varten, muuten tosi hyvän tuntuista trikoota ei mitään lirua. Ruskea ja vaaleansininen on vähän onkasempaa trikoota ja ne pääsee ehkä aluspaitoihin.
Ruutupuuvillakangas oli puoleenhintaan palalaatikossa. Siitä tulee ehkä mekko, tai sitten jotain muuta. =)
Resoreita ostin ruskeaa ja mintun vihreää. Myllymuksuilta on tulossa monta muuta väriä mitä ei eurokankaassa ole. Siellä on muuten harmittavan huono värivalikoima resoreita...Pari ihanaa kirjaakin tuli ostettua. Ne on näköispainoksia 1930- ja 1940-luvulta. Ihania malleja. =)

2 kommenttia:

  1. Minäkin olen tuskaillut Eurokankaan resorivärisuppeutta ja käväisin perjantaina Löytö-palassa. Eipä niitä vaihtoehtoja niin valtavasti sielläkään ja kohdalle sattui vielä paikan (mielestäni) ainoa ynseä myyjä. Humpsahti sinne silti viisikymppinen -ja taas on enemmän kangasta tuhottavaksi vaikka entisiäkin on liikaa...

    VastaaPoista
  2. Minäkin kävin perjantaina löytö-palassa ja ihmettelin varmaan samaa myyjää jolle ei oltu kyllä asiakaspalvelutaitoa luotu. Resoreita siellä oli tosiaan paremmin, kuin eurokankaassa ja palalaatikosta löytyi kivaa keltaista ja sinistä trikoota, sekä tilkkukankaista löysin kivan nukkumatti kuvalla olevan kangaspalan josta ajattelin ommella tytön nukelle peiton. :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi. Vierailethan toistekin! :)