lauantai 19. syyskuuta 2009

Paita vai pyjamanpaita...

Niin... Näyttääkö tämä liikaa pyjamanpaidalta? Taitaa poika itse saada päättää, että kehtaako pitää tätä muualla kuin yöunilla. =)
Isommat tähdet painoin tähän kahteen kertaan valkoisella ja tuli ihan ok.t, ehkä olisi väriä voinut käyttää vähän reilummin, mutta eipä tuo minua haittaa jos tuolta kuultaa vähän sinistä alta. Pienemmät tähdet painoin vain kerran kun oli niin kivan näköisiä vaaleansinisenäkin. :)
Kauluksen kanttasin resorilla ja tällä kertaa jopa kaksoisneulalla ompelu luisti jotenkuten, kun tajusin, että alalanka kannattaa säätää tosi löysälle niin tulee hyvää tikkiä. Pidensin pistonpituuttakin reippaasti ja löysäsin paininjalan puristusta. Täytyy kyllä myöntää, että taisin jossakin vaiheessa uhata, että ostan sen peitetikkikoneen, mutta ehkäpä vielä harjoittelen tuon kaksoisneulan kanssa vähän. =)

Paita taas kokoa 134 cm, ja kaava sama kuin ennenkin.2 kommenttia:

  1. Hmm... minusta näyttää yöpaidalta JOS tuo on ohutta singleä tuo trikoo. Jos sen sijaan paksumpaa trikoota niin menis päiväpaidastakin. ;)

    VastaaPoista
  2. Minä olen huomannut, että kaksiväriset paidat ovat parhaimmillaan raglanhihaisina. Tosin tämä kyseinen paita ei ole niin yöpaitamainen kuin monet muut. :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi. Vierailethan toistekin! :)