torstai 5. marraskuuta 2009

Hankala paita

Lupasin eskarilaiselle valokuvaukseen uuden paidan. Eipä ole ennen paidan ompelu ollutkaan näin hankalaa mitä se tämän paidan kanssa oli. Ihan idioottimaisia virheitä, mutta tulihan tuosta loppujen lopuksi puseron näköinen.

Kuorma-auto on aplikoitu ja sen piirsi mieheni, kun ei tuo piirtäminen taas minulla onnistunut...

Kangas on myllymuksujen ihanan pehmeää joustofroteeta. Tästä tykkään ihan mahdottomasti.Puseron koko on 134 ja kaava ottobren 1/2009 otuspusero. Tuli aika reilun kokoinen pituudesta, mutta meneepä pidempään. Leikkasin kankaat ilman saumanvaroja, kun tuppaa nuo puserot olemaan aina turhan leveitä ja kivempia ne mnun mielestä on vähän tuommoisina kaposempina. Harvemmin olen hihansuihin laittanut resoria, mutta tässä mallissa nuo oli ja ne on kyllä ihan kivat. Kaula-aukko on kantattu samalla resorilla, se ei nyt tuossa kuvassa oikien näy, kun päiväpeitto on samanvärinen, mutta onnistui kuitenkin hyvin. =) Harjoitus tekee mestarin, ja sitä kaksoineulaakin olen pikku hiljaa oppinut käyttämään, mutta kyllä se peitetikkikone olisi ihan mahtava. Tosin sain etukäteisjoululahjana ja myöhäisenä synttärilahjana digijärkkärin joten tyydyn kyllä siihen nyt vähän aikaa. Se on ihana, vielä kun sitä oppisi käyttämään niin, että saisi kaikki ominaisuudet irti. Joku valokuvauskurssi olisi kiva. =)

Tässä yksi mielestäni hyvin onnistunut ja kaunis kuva uudella kameralla. Tämä on otettu lokakuussa ensimmäisinä pakkaspäivinä. :)


Mulla on käynnissä projekti. Lupasin, että en osta marraskuussa lankoja enkä kankaita, vaan yiritän saada varastoja pienemmäksi. Sen verran olen lipsunut, että olen muutaman vaihtokaupan tehnyt tilkuista joita voisi käyttää aplikointiin. Mutta en siis ole ostanut mitään ja on jo 5. päivä. :D>

3 kommenttia:

 1. Hieno kuormuri! Miten sitä joskus jotkin työt onkin tosi hankalia, kun taas välillä toiset, vaikeammatkin onnistuu ihan helposti?

  Hih, minäkin taitaisin kaivata ostolakkoa. Nyt on 5. päivä ja jo kolme kangastilausta on lähtenyt :D

  VastaaPoista
 2. Kivannäköinen paita! Hieno kuormuri =) Kivasti toistuu samat sävyt molemmissa kuvissa.

  VastaaPoista
 3. Tosi hieno paita! Tuo kuorma-auto on ihana! Jos autosta voi niin sanoa...

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi. Vierailethan toistekin! :)