keskiviikko 19. toukokuuta 2010

housuja ja pientä pintaremonttia...

Meille on tullut kesä, ainakin hetkeksi. Ollaan saatu nauttia niin mahtavista helteistä, että ei ole sisähommat paljon kiinnostanut. Ikkunat odottaa pesijää ja paljon on muutakin tekemistä, mutta kai ne kerkeää. :)

Esikoiselle ompelin akuuttiin housupulaan parit pöksyt. Turkoosi joustofrotee löytyi eurokankaan palalaatikosta ja ruskea velour on aikoinaan ostettu Myllymuksuilta. Housut on jo kokoa 140 cm. Uskomatonta, vasta meidän nyt 7-vuotias kohta koulunsa aloittava poika oli puoli metriä pitkä pötkylä. <3 Nyt se iso poika on jo oppinut lukemisen alkeita ja hienosti lukeekin jo melko vaikeitakin sanoja. Äidin ylpeys on niin suurta. :)Teimme saunaan pienen pintaremontin.sauna ennen

Minähän siis pidän puusta, kunhan se ei ole kellastunutta tai punasävyistä. Mänty, pyökki ja kirsikka ovat puulajit joita kartan, pähkinä on tällä hetkellä suosikki. Tosin asumme hirsitalossa missä hirret on ehkä tumman pyökin väriset. Välillä ne ärsyttää, mutta joskus jopa pidän niistä. Ennemmin ne kuin valkoiset seinät. :) Mutta olisihan se ihanaa laittaa ihania tapetteja kunnon väreissä...

No nyt laitoimme vain siis saunaa. Näin aluksi sävytimme kaikki puuseinät sekä katon mustaksi sävytetyllä saunasuojalla. Tuli tosi kiva. Meillä on tarkoitus vielä laittaa selkänojapuut seinään kiinni ja itse haaveilen valkoisen tiiliseinän laatoittamista kivilaatalla, mutta tämä vaatinee vielä hintansa puolesta keskustelua. 50 e/neliö on aika kova hinta, kun meillä sitä menisi n. 6 neliöö... Mutta alla kuva saunasta nyt. Ja olihan siellä makiat löylyt. :)Sen lisäksi tykkään paljon enemmän!


Ja sauna nyt

1 kommentti:

  1. Siisti sauna! Minunkin silmää viehättää enemmän tumma puu, kuin perinteisemmät mänty ja pyökki. Harmi vain kun isäntä on enemmän "tavallisen" puun ystävä, en koskaan tule saamaan noin mageeta saunaa ;)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi. Vierailethan toistekin! :)