lauantai 18. syyskuuta 2010

Uusi työväline/ompelukone/lelu

Toteutin pitkäaikasen unelmani, ja ostaa päräytin kirjovan ompelukoneen. Uusin ystäväni on Husqvarna viking topaz 30. Vaikuttaa näppärältä ja helppokäyttöiseltä. Liikkeestä mistä koneen ostin sain lisäksi hyvin kattavan koulutuksen koneen käyttöön ja lupauksen saada apua heti jos ongelmia ilmestyy. Ideoita on paljon, mutta uskokaa tai älkää kangasvarastoni on vajavainen näitä ajatelle... :)

Pientä testausta kerkesin jo tehdä. Koneen mukana sain ohjelman millä pystyn muuttamaan tietokoneelta löytyvät fontit kirjontamuotoon ihan minkä kokoisena haluan. Aivan mahtava!

Vanha koneeni oli myös Husqvarna viking ja sen takia merkkivalinta oli selvä ja vaikutti siihen ehkä se, että sain niin hyvän tarjouksen, että sitä ei kannattanut jättää käyttämättä. Myyjä kehui tämän koneen ompeluominaisuuksia jopa paremmiksi kuin emerald 183:n joka minulla oli aikaisemmin. Mielenkiinnolla odotan pitääkö paikkansa.

3 kommenttia:

  1. Onnea! Tuo oli minun haavekone, mutta koska en tarvinnut kirjontaominaisuutta niin en voinut maksaa tuosta niin paljon kuin se rahaa vaati =D. Aivan mahtavan koneen sait!!

    VastaaPoista
  2. Vau. tuommoinen olisi kyllä kiva. :)

    VastaaPoista
  3. Ihana! itsekin haluaisin uuden koneen, mutta aion odottaa talveen.

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi. Vierailethan toistekin! :)