sunnuntai 7. marraskuuta 2010

Kaneli-vanilja saippuaa

Saippuan teosta kun innostuin niin teinpä vielä toisen satsinkin saippuaa ja lisää on tulossa. Tilasin nimittäin ihania saippuatuoksuja ja -värejä Englannista. Postin lakkoilu on vaan hidastanut niiden saapumista, mutta kovasti jo ensi viikolle niitä odottelen. :)Näissä kaneli teki saippuasta melkoisen epämääräisen näköistä. Tuoksuksi laitoin kaneli-vanilja saippuaa mikä olisi itsessäänkin värjännyt saippuamassan vaalean ruskeaksi, joten kanelin lisääminen oli vähän turhaa.

3 kommenttia:

 1. Ei ollenkaan epämääräisen näköistä!Innolla seuraan mitä muuta saippuaa teet koska itsellä massa vasta odottaa tekemistä:)Mikä paikka oli mistä löysit noita tuoksuja?Onkohan suomen nettikaupoissa niitä? Entä käytitkö jotain valkaisuainetta massaan?Myyjä minulle siitä jotakin höpisi että voi laittaa sekaan mutta en oikein päässyt jyvälle miksi sitä pitäisi laittaa eiköhän tuo massa toimi tuollaisenaankin.....:)

  VastaaPoista
 2. Semmmoinen kuin pieni tuoksukauppa on ainakin olemassa ja olen sieltä näitä tuoksuja tilannut mitä nyt olen käyttänyt. Nopea toimitus, että ei voi kuin suositella. :)
  Nämä saippuat on tehty itse valmistetusta massasta mihin olen käyttänyt oliiviöljyä ja kookosrasvaa. Nämä sekoitetaan lipeä-vesiseokseen. Helppoa kemiaa. Suosittelen Saara Kuhan käsintehtyä saippuaa kirjaa, se on kaiken kattava. Valmiista saippuamassasta en ole saippuaa koskaan tehnyt, mutta helppoa sekin varmasti on.

  VastaaPoista
 3. Ei todellakaan ole epämääräisen näköistä!
  Monesti olen saippuan tekoa miettinyt, mutta aina se on vaan jäänyt. Pitäisi uskaltaa kokeilla :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi. Vierailethan toistekin! :)