torstai 19. toukokuuta 2011

Takki tyttärelle

Tyttönen tarvitsi takkia, ja minulla oli pitkästä aikaa ompeluintoa joten suuntasin kangaskauppaan ja pengoin palalaatikosta pinkin paksumman puuvillakankaan. Housukankaana se myytiin, mutta sopii paremmin kuin hyvin takkiinkin.

Takin kaava on ottobre 1/2005 oleva kääntötakki. Koot siinä loppuu 98 cm, mutta hoikka tyttö ja ottobren leveät kaavat sopivat hyvin siihen, että leveyden otti tuosta 98 cm kaavasta ja pisti pituutta lisää. Tuli mieluinen. :)Takin takana tamppi ja piristyksenä takissa mustat napit.Vuorena takissa ohutta puuvillaa missä eri kokoisia palloja. Ihana!Kankaat sen kun lisääntyy, remontti on saanut talon kaaokseen, ompeluintoa olisi. Kuka siivoaisi, että täällä jotain mahtuisi tekemäänkin? :)

Ja Osaon pikisaaren yksikön nyt keväällä valmistuvien opinnäytetyöt ovat kaikki näytillä opinnäytetyönäyttelyssä. Osa töistä pääkirjastolla ja loput koululla. Suositten todella käymään katsomassa.

1 kommentti:

  1. Sanoisinko, että IHANA!! Todella kaunis takki, ihanat yksityiskohdat. Ja tietenkään unohtamatta suloista tyttöä takin sisällä :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi. Vierailethan toistekin! :)