maanantai 20. kesäkuuta 2011

Mekko kuin karamelli

Pitkästä aikaa taas pääsin ompelukoneen ääreen ja sain pikkupalat kankaita tuhottua. Tuota muffinssikangasta aikoinaan eurokankaasta metsästin liian myöhään, kun oli jo loppuunmyyty. Tämän palasen ostin vanhalta luokkakaveriltani. On kyllä niin ihanan makea kangas! Ja yhdistettynä tuohon turkoosiin pilkkukankaaseen on kokonaisuus vähintäänkin herkullinen. :) Ja mekkohan piti saada heti päälle vaikka helteistä ei ole tietoakaan. Onneksi sukkahousut ja pitkähihainen t-paita pelastaa tilanteen.Kaava uusimman ottobren tropical blend -mekko kokoa 116 cm.

3 kommenttia:

  1. Onpas ihanan kesäisen iloinen mekko! Hauskaa huomata miten hurjan eri näköisen lopputuloksen samasta kaavasta saa, itse tein juuri tuolla kaavalla 110cm kokoisen talvimekon (http://pitkalanka.blogspot.com/2011/06/juhlavaatetusta.html) ja en olisi edes hoksannut että on sama kaava kun ovat niin eri oloiset meidän mekot. :)

    VastaaPoista
  2. Ihana mekko! Ja tuo pilkkukangas ihanasti raikastaa muffinssikangasta. Miulla tuota muffinssia oli pikkupätkä itelläkin, mutta tein vaan hattuja siitä. Jotenkin turhan raskas kokovaatteeseen. Tuollain yhdistämällä olisikin ollu tosi jees!

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi. Vierailethan toistekin! :)