maanantai 19. syyskuuta 2011

Tyttären huonetta

Tyttö on päässyt jo muuttamaan omaan huoneeseensa, vaikka sisäpuolelta ikkunanpielet puuttuvat ja muutama listan pätkäkin on vielä laittamatta. Seinä maalattiin Uulan into-maalilla. Maalin alla pinkopahvi. Kuva on seinätarra mikä on poistettavissa seinältä sitten kun siltä tuntuu. :)Lattia on hiottu ja vahattu osmo colorin tummalla tammella. Tykkään tosi paljon! Jalkalistaa mietittiin kauan, tai no mietittiin sitä, että raskitaanko laittaa korkeaa antiikkilistaa. Loppujen lopuksi päätetiin kuitenkin sijoittaa ja en kyllä kadu. Antaa talolle arvokkuutta, ja peruslista nyt ei vaan ollut yhtään oman oloinen.



Pitänee joku päivä ottaa kuvia huoneesta kalustettuna ja kuvata samalla ikkunassa olevat verhot jotka olen itse kutonut. Kudottuihin verhoihin painettiin kuvio polttopainotekniikalla. Mutta siitä enemmän jahka saan verhot kuvattua.

Tällä hetkellä suunnittelen kovasti esikoisen huonetta. Poika haluaisi mustan seinän vihreän kaveriksi, mutta keskustelun kautta päästiin yhteisymmärrykseen, että laitetaan harmaata vihreän kanssa. Haaveilen Avaroomin päiväpeitoista poikien sänkyyn. Tällä hetkellä pojat nukkuvat kerrossängyssä, mutta vaihdetaan tilalle runkopatjasängyt kunhan omat huoneet ovat valmiit. Joulupukilta olen toivonut pojille fatboyt. Esikoiselle lime ja nuoremmalle pojalle oranssi. :)

Miten paljon ihminen voikaan nauttia, kun kerrankin saa suunnitella sisustuksia ja ne saa vielä toteuttaakin! :)

1 kommentti:

Kiitos kommentistasi. Vierailethan toistekin! :)