sunnuntai 6. lokakuuta 2013

Lämmikettä syyskeleihin

Syyskelit saatiin valitettavasti ihanan kesän ja lämpimän alkusyksyn jälkeen. Syksy herättää aina neulomisvimman ja niin tänäkin syksynä piti kaivaa kutimet esille.

Villasukat on laitettu alulle jo viime talvena, mutta innostus loppui kesken vaikka miten olin haaveillut harmaista palmikkosukista.

Nyt ne kuitenkin valmistui :).Lankana perinteinen seitsemän veljestä ja ohje on muistaakseni Garnsstudion sivuilta napattu.

Pöllölapasten ohjeen bongasin alunperin Ravelrystä ja koska pöllöt on niin kivoja oli ohje pakko ostaa itselle.Lankana pöllölapasissa omista varastoista löytyneet seitsemän veljestä lanka. Kirjoneuleen neulominen vaatii hiukkasen opettelua, jotta työstä saisi tasalaatuisemman. Näistä tuli hurjan suuret joten pääsevät luultavasti hevostelulapasiksi. Alle mahtuu sitten kevyesti toisetkin. :)

Pipo on ommeltu Metsolan maatuskakankaasta mitä oli suurinpiirtein jälkellä sen pipopalan verran. Aikaisemmin olen ommellut siitä mekon tyttärelle, mutta se on kadonnut käyttöön paljon ennen kuin olen siitä kuvan saanut otettua.

Ensi viikonloppuna on Oulussa kädentaitomessut. Sinne on suunnattava taas tänäkin vuonna hakemaan uusia ideoita. Olen myös tehnyt viittä vaille kaupat kangaspuista joten kohta toivottavasti syntyy räsymattoa ja muuta ihanaa. Tuskin maltan odottaa. :)

1 kommentti:

  1. Sinähän olet neulonut ahkerasti :) Kurkkaahan blogiini, sinut on haastettu ;)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi. Vierailethan toistekin! :)