sunnuntai 29. kesäkuuta 2014

Helteitä odotellessa

Nyt kun on ompelukoneen kanssa taas tutustuttu niin kylläpä onkin mukava ommella. Ideoita olisi vaikka kuinka, mutta lomasta huolimatta aikaa voisi olla jonkin verran enemmän vuorokaudessa.

Viileistä kesäilmoista huolimatta päivät on menneet pihatouhuissa. Rakensimme isomman terassin pihasaunan yhteyteen ja eilen aloitin talomme väliovien maalauksen. Sen lisäksi pihalla on loppuhiontaa odottava pinnatuoli ja kaksi jakkaraa jotka odottavat kangasta istuinosaansa. Seuraavana vuoroaan odottaa n. 100-vuotias lipastokaunotar.

Ensimmäisessä kuvassa tyttärelle pari tunikaa. Nämä on itseasiassa ommeltu jo kauan sitten, mutta pääntieviimeistely odotti melkoisen pitkään ennen kuin sain aikaseksi sen tehdä. Nämä kankaat alkavat olemaan siinä ja siinä, että vielä kelpaavat kohta 8-vuotiaalle tytölle. Vaatekaupoissa jo tuntuu enemmän miellyttävän mustavalkoiset vaatteet, mutta onneksi niitä värejäkin saa olla. Ja mekkoja, omien sanojensa mukaan tarvitsisikin uusia mekkoja vaikka vaatekaapin ovi ei mene kiinni ylähyllyllä pursuilevien mekkojen takia. :)Tämä setti on sitten aivan ihana. Kaavat ovat Ottobre 3/14 numerosta. Mangonvärisestä trikoosta lyhyet kesäpöksyt ja Marimekon Samovaari-trikoosta pitkä hihaton paita.Viimeisenä paita hiukan isommalle pojalle. Mikä tahansa missä on jokin pärinäkulkupeli kelpaa meidän 11-vuotiaalle. Ihanasta skootterikankaastakin ompelin t-paidan, mutta se meni jo käyttöön ennen kuin kuvaa kerkesin ottamaan. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi. Vierailethan toistekin! :)