torstai 5. maaliskuuta 2015

10 ja 11/2015

Tähän "asenne"-paitaan tuli idea yksi aamu jolloin unet karkasi klo 4.30. Kyllä vietän hiihtolomaa, mutta ilmeisesti kroppani ei suostu menemään kovin helpolla lomamoodiin ja vain yhtenä aamuna olen onnistunut nukkumaan pitkään. Silloin minulla oli pikkasen vajaa 39 astetta kuumetta... Mikäs siinä, en ole oikeastaan ihminen joka olisi oppinut nauttimaan pitkään nukkumisesta, tai ehkä paremminkin en ole oppinut nukkumaan pitkään.... :)

Mutta tähän paitaan! Kangas on ihan perus collegea. Miksihän siitä ei tule ommeltua enempää... Mukava kangas käsitellä ja helppo ommella ja hyvä laatuisena vielä hyvinkin kestävä.

Kuvio paitaan on tehty Hotfix-kalvoilla. Ah, mikä pelastus kun vaatteisiin haluaa helpolla jotakin jujua. Värivalikoima on suhteellisen laaja ja käyttö on helppoa. Suosittelen! Omani ostin Pikku Piltin nettikaupasta, löytynee googlella. :) Oma IT-tukihenkilöni on reissussa ja en muista miten linkitys tapahtuu...

Kaava on uusimmasta Ottobresta Updated jerseytoppi. Kokona leveydestä 140 cm ja pituuden otin 146 cm koosta. Paita on vielä vähän reilu, mutta tämän hetkistä vaatekokoa ei tyttären vaatekaappi enää juuri tarvitse.Tämän tunikan tein itselleni Ottobren kaavalla. En muista millään numeroa, mutta kaavassa hihat olivat 3/4-hihat ja minä lyhensin ne T-paita mittaan kesää ajatellen.
Tämä kangas on mielestäni todella kaunis!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi. Vierailethan toistekin! :)