perjantai 23. lokakuuta 2015

34-36/2015

Sateisten päivien takia huomaan toivovani, että lumi peittäisi jo maan. Ulkona on harmaata ja likaista.

Illan pimeydessa lenkkeillessä ei ole mukava astua suoraan vesirapakkoon. Sekin on tullut koettua. Katuvalot ovat kaukainen unelma täällä metsän keskellä... :)

Liekö toivo talvesta on saanut mieleen jo vähän joulutunnelmaakin. Kangaskaapin kaivelu tuotti joulumekon ompelun tyttärelle.

Kaava uusimmasta Ottobresta kokoa 146 cm joskin aika paljon kavennettuna. Kaava oli taas hurjan leveää mallia.

Kaupassa pyörittelin kädessäni pipoa. Hinta 19,90 e. Ja käsitöitä tekeville on varmasti tuttu se ajatus, että tämänkin tekisin halvemmalla itse... Halusin palmikkopipon tupsulla, noh suunnitelmat muuttuu matkalla.

Pipo on syntynyt sitä mukaa kuin neule eteni. Mielessä kuva millaisen haluan ja käsillä pyrkimys saada aikaan sellainen.

Tästä tuli kiva! :)

Nämä sukat taas syntyivät siitä pienestä joulun ajatuksesta. Kyllä raitasukat vaan on ne kaikkein kauneimmat minun mielestäni.

Nämä ovat todelliset kotoilusukat ja värit just eikä melkein hyvät. :)Pitkään jatkunut väsymys käsitöiden saralla tuntuu olevan mennyt ohi. Kangashullus nostaa taas päätään. Miten paljon ihania kuoseja onkaan tässä minun ostolakkoni aikana tullut, ja mennyt... Osa menetetyistä ihanuuksista kirpasee, mutta onneksi kankaiden kuosit ei varmasti tule loppumaan kesken.

4 kommenttia:

  1. Oi! Tuommoiset sukat ois aika perfect! Eikä oo mekko tai pipokaan huanot, mutta noi sukat, ai että!

    VastaaPoista
  2. Nätti joulumekko! Ja kauniita neulomuksia :)

    VastaaPoista
  3. Ihania ompeluksia olet tässä ja aikaisemmin saanut aikaan. :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi. Vierailethan toistekin! :)