torstai 19. maaliskuuta 2009

Neidille tunika/mekko


Ohje on suuri käsityö 1/2009 lehdestä. Ihan kiva tuli vaikka valmiina kädessä pyöritellessä näytti mekko hurjan leveältä.

Tähtikangas on joskus aikoinaan ostettu eurokankaasta Ronjan pipoa varten. Juuri sen verran siitä oli jäänyt, että sai etu ja takakappaleen leikattua. Hihat on eurokankaan yksiväristä velouria.

Mistähän löytyisi kankaita poikien vaatteisiin. Esikoinen kaipais vaatekaappiin uudistusta ja mulle ei kaupan vaatteet kelpaa. Tai kelpais jos väreinä olis jotain muuta kuin mustaa tai sinistä. Mikähän siinä on, että isommille pojille ei kivoja vaatteita voi enää tehdä.

8 kommenttia:

 1. Tosi kiva mekko, tuo tähtikangas on ihanan pirtsakka. Kiva nähdä tämä malli toteutettuna, itsekin olen harkinnut sen toteuttamista.

  Kankaita poikien vaatteisiin? No siinäpä hyvä kysymys!! Yleensä on pakko tyytyä vain raitaan tai korkeintaan palloihin. Jos haluaa jotain kivempaa, pitää itse väkertää aplikaatioita tms. Vähän ihmetyttää, miksei pojille voi tehdä kankaitakaan (kuten ei myöskään valmisvaatteita).

  VastaaPoista
 2. Hienot on Ronjan vaatteet! Ja tuo edellisen postauksen mattokin on upea!

  Hyvää viikonloppua.

  VastaaPoista
 3. Suloinen ,niin mekko kuin tyttökin =)

  VastaaPoista
 4. Toi on ihana mekko! Oma kolmivuotias haluaisi juuri samoista kankaista tuon. Pitäsi vaan päästä eurokankaaseen joskus taas...

  VastaaPoista
 5. hienot vaatteet!!!! muakin jo etukäteen hirvittää, kun santtu kasvaa, kaupasta ei varmaan muuta löydy kuin rumia vaatteita..

  VastaaPoista
 6. Ihana mekko!

  Siinä JUJU-kirjassa oli kyllä ideoita. Pääasiassa kyllä tytöille, mutta soveltaen myös pojille jotain.

  VastaaPoista
 7. Hieno mekko ja niin ihanan väriset kankaat!

  Pojille sopivien kankaiden löytäminen ja etsiminen on kyllä ihan oma taiteenlajinsa... Innokkaana ottaisin minäkin vastaan hieman vinkkejä niiden metsästämiseen :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi. Vierailethan toistekin! :)