perjantai 30. lokakuuta 2009

Naurettava kauhakuormaaja
Poika halusi talveksi lakin missä on kauhakuormaajan kuva. Kuvaan otin mallia tohvelisankareiden kauhakuormaajatossuista ja siltikin sen piirtäminen tuntui ylivoimaisen vaikealta. Mutta pojalle onneksi kelpasi. =)
Ulkopuoli on eurokankaasta ostettu fleeceä ja sisäpuoli Myllymuksujen mulesing-vapaata merinovillainterlockia mikä on ihanan pehmoista. Kuva on aplikoitu tilkkulaatikosta löytyneistä velourtilkuista. Kaavan muokkasin Ottobren nallelakista.
Tuo aplikointi oli kyllä hauskaa, pitää kokeilla jotain muutakin. Muutama vuosi sitten kokeilin, mutta silloin tuo ei onnistunut ollenkaan ja kävin eurokankaastakin kyselemässä irtirevittävää tukikangasta josta siellä ei oltu kuultukaan. No ei sitä minulla ole vieläkään mutta väänsin ompelukoneesta paininjalan puristuksen nollaan niin onnistuihan tuo kohtalaisesti.

3 kommenttia:

  1. Kauhakuormaajahan on tosi onnistunut :) Lakissa on kivat värit.

    VastaaPoista
  2. Täältä löytyisi ehdottomasti tuolle lakille myös fani! Hienosti onnistunut :)

    VastaaPoista
  3. Suloinen kauhakuormaaja! (jos kauhakuormaaja voi ylipäätään suloinen olla niin tuo on juuri sellainen) Minä en ole ikinä irtirevittävää tukikangasta edes nähnyt, ihan tavallista käytän jos neulokselle/neuloksesta aplikoin.

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi. Vierailethan toistekin! :)