sunnuntai 3. tammikuuta 2010

Eilen eurokangas reissulla tarttui mukaan vaaleanpunaista ulkoilupukukangasta ja ruskeaa tikkikangasta. Näistä syntyi koiralle lämpömantteli. Kauluksen fleece on omasta varastosta. Heijastimia en pukuun laittanut, kun kuitenkin aina lenkkeillessä vedetään heijastinliivi sekä koiran, että taluttajan päälle ja pimeällä kummallakin on yleensä vielä otsalamput, tosin koiralla se roikkuu kaulalla. :)

Ohje pukuun löytyy täältäPiti vähän hifistellä ja harjoitella Picasan käyttöä. Kiva kollaasi tuli.

Niin ja eurokankaassa ei edelleenkään ollut kaksipuolista tukikangasta. Kuukausi sitten sanoivat, että tulee ensi viikolla ja joka viikko olen sitä käynyt kyselemässä. Nyt tilasin sen loppujen lopuksi tanssivasta langasta.

4 kommenttia:

 1. Minäkin oon joskus tuota kaavaa katsellut mutta en oo jaksanut meidän kokoon sitä pienentää ja niinpä tein sitten ihan oman takin kaavan :)

  Kaksipuoleista tukikangasta saa löytöpalasta ja ompelutalosta ainakin :) Nuista löytyy muistakin applikointi tarvikkeita.

  VastaaPoista
 2. Kiva blogi sinulla, hieno takki. Sama ongelma Turun Eurokankaassa..

  VastaaPoista
 3. Söpö takki ja vielä söpömpi koira! Oliko tuon kissapiposi ohje omasta päästä? Se on niin ihana, että tekis mieli tehdä samanlainen!

  VastaaPoista
 4. Heippa. Ensimmäisen kissapipon tein ullan Miau-hatun ohjeella. Nyt olen sitä jonkin verran muuttanut mielestäni paremmaksi ja teen sen oman muistini pohjalta. :)Se on todella lämmin, että suosittelen näille pakkasille varsinkin. Täällä tällä hetkellä -28. =)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi. Vierailethan toistekin! :)