keskiviikko 3. maaliskuuta 2010

Ei vieläkään ompelua...

Meille kotiutui tänään tälläiset. Lasten pöytäkangaspuut, millä onnistuu ainakin palttinan kutominen, ja ehkä myös panaman. Pitänee kokeilla. Muksut oli innoissaan, ei noita olisi maltettu laittaa ollenkaan poissa ja vuoroista tuli melkeinpä tappelua. Kaulahuiveja kuulemma alkavat tekemään. =)Aloitelkoot noilla, kun ei oikeilla puilla vielä jalat yllä polkusille.



Niin, ompelemaan olen kerennyt sen verran, että tytölle on paidan etukappaleeseen aplikoitu sammakko, jolla ei ole vielä silmiä. Ehkä se valmistuu lopullisesti hiihtoman aikana joka muuten on ensi viikolla. JEE! =)

Kissapipoja on sen sijaan syntynyt. Kuvasta puuttuu punainen joka matkasi jo eilen postin mukana maailmalle.




Puikoilla on myös huivi Kauhavan kangas-aitan panda langasta joka sisältää bambua ja villaa. Ihana lanka, mutta huivimalli on väärä. Vihreä lanka ja huivin kuvio tuo mieleen krokotiilin silmät. Yök. Koitanpa seuraavalla kerralla laittaa siitä kuvan, ellen nyt sitten päätä purkaa tekelettä...

3 kommenttia:

  1. Tuollainen laitos oli minullakin kun olin pieni. Äiti ei vaan koskaan laittanut siihen uusia loimilankoja (vai mitä ne on) kun meni loppuun, tykkäsin muuten ihan törkeästi tehdä sillä. Etkö ajatellut itse kokeilla? :-)

    VastaaPoista
  2. Mulla on itsellä vähän järeämpi laitos. Semmoiset 150 cm leveät, että taidan pysytellä niiden ääressä ja antaa muksujen tehdä noilla. :D

    VastaaPoista
  3. meilläkin muksut sai tollasen joululahjaksi :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi. Vierailethan toistekin! :)