lauantai 21. elokuuta 2010

Kaapin uusi ilme ja neulekirja

Ostin erään nettipalstan kautta viime syksynä tämän kaapin edullisesti. Tarkoitus oli se kesällä maalata. Loppukesään meni, mutta valmiiksi tuli. :)

Tässä kuva kaapista ennen

ja jälkeen...

Kaappi maalattiin ensin otepohjamaalilla, koska tehdaslakkausta on melko kova homma alkaa hiomaan pois. Otepohjaa ennen se täytyy vain hioa pinnasta rikki. Otepohjan jälkeen tuli kaksi kerrosta puolikiiltävää kalustemaalia. Vetimet vaihdoin myös. Rengasvetimiä etsin jokaisesta mahdollisesta paikasta oulusta tummemman värisenä, mutta noihin piti tyytyä, koska en onnistunut löytämään. Jos joskus tulee vastaan niin pitää vaihtaa sitten...

Luokkakaverini oli ostanut tämän kirjan ja selailin sitä koulussa. Pitihän se itselle hakea. Monta ihanaa sukkaohjetta, mutta paras ohje kuitenkin perusneuletakin ohje raglanhihoilla missä kokoja on jopa meidän esikoiselle.Koulussa alkoi viimeinen vuosi. Loman jälkeen veti energiat melko nolliin aina illan mittaan, vaan jospa se tästä taas pikku hiljaa. Vähän jo mielen päällä pyörii opin-näytetyö tai oikeastaan se, että ei tiedä yhtään mitä tekisi. Joulun jälkeen alkaa suunnittelu, mutta jo työssäoppimisen aikana täytyy tehdä tiivistelmä siitä mitä on ajatellut. Ahdistavaa...

8 kommenttia:

 1. Aivan ihana tuo kaappi:) Kuinka edullisesti löysit? T:Sanna

  VastaaPoista
 2. Mää en muista muuta kuin, että se maksoi joko 15 tai sitten 30 e. :) Halvalla lähti kuitenkin. Noihin laseihin olisin halunnut ristikot, mutta se olisi sitten vaatinut lasien uusimista, kun nuo listat on teipattu niin tiukkaan, että irrottaessa olisi hajonnut lasit. :)

  VastaaPoista
 3. Joo-o! On hieno! Paljollako myyt? :D

  VastaaPoista
 4. Sen verran kova homma oli, että ihan halvalla ei lähe. :D Mutta jos sulla on varastossa semmonen 50-luvun astiakaappi niin voin harkita vaihtoa ;)

  VastaaPoista
 5. Mikä muodonmuutos , kyllä kannatti !
  Upea :)

  VastaaPoista
 6. Tosi hyvän näköinen kaappi! Muodonmuutos on todella mahtava.

  VastaaPoista
 7. Meillä on yhdessä tuunauslipastossa ihan samannäköiset rengasvetimet mutta tummempina.. ovat sellaiset ihanan patinoituneen näköiset, melkein mustat. Clas Ohlsonilta löytyi, mutta siitö on kyllä jo aikaa pari vuotta..

  VastaaPoista
 8. tosi hieno muodonmuutos.. valkoinen antaa kyllä niin raikkaan ilmeen!

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi. Vierailethan toistekin! :)