keskiviikko 4. elokuuta 2010

Kesälomilta paluu

Viime kuukausi on mennyt enemmän ja vähemmän reissatessa. Teimme perheen ja asuntovaunun kanssa viikon mittaisen reissun Vaasan kautta naantaliin ja sieltä taas Vaasan kautta kotiin. Kävimme muumimaailmassa, Turun keskiaika-markkinoilla ja tietenkin Wasalandiassa. Mukava reissu oli. Harmi, että aika ja lompakko rajoittivat matkan vain viikkoon.
Nyt aletaan pian palailla takaisin arkeen. Minulla alkaa koulu ensi viikolla ja samalla myös meidän esikoinen aloittaa koulutaipaleensa. Miten aika voikin mennä niin äkkiä. Onni onnettomuudessa, miehellä loppui työt ja nyt poika ei joudu olemaan iltapäiviä yksin kotona, mutta taas taloudellisesti olisihan tosi kiva jos niitä töitä olisi.

Jotain olen saanut vihdoin ommeltuakin ja kankaanpainamistakin harrastin pitkästä aikaa. Myyrä on painettu sapluunan avulla eurokankaasta ostetulle valkoiselle trikoolle. Hiukan olisi väriä saanut käyttää enemmän, nyt joistakin kohdin kuultaa valkoinen pohja, mutta eipä sitä kovin helposti huomaa. :) Hihoissa oleva pallotrikoo on kirppikseltä ostetusta aikuisten t-paidasta. Ajattelin ensin siitä tehdä tyttärelle t-paidan, mutta kyllähän t-paita kelit on kohta ohi niin onpahan enemmän käyttöä. T-paidan hinta oli 1 e, mikä oli tosi edullinen, kun samainen kangas kangaskaupassa maksaa 13,90 e/m :). Puseron kaava on farbenmixin Zoe, tosi kiva peruspaidan kaava ja tykkään noista raglanhihoista.
Housut ompelin euronkankaan palalaatikosta löytyneestä joustofroteesta samalla kaavalla millä olin aikaisemminkin tytölle housuja ommellut. Kivan pirtsakka setti syksyyn.
Yhden kirjan ostin jokunen viikko sitten. Ihana, tykkään paljon. Harmi kun ei ole sementtiä, että näitä voisi toteuttaa. :)Ja sitten ehkä parasta tässä kesässä <3Pikku koira Taika muutti meille viikonloppuna. Ihana tapaus. Ja niin siisti, se tekee asiansa pihalle ja jos sinne ei kerkeä niin yhteen ja samaan paikkaan sanomalehden päälle, mutta vain kerran tai pari päivässä. Yöt nukutaan ilman mitään sotkuja. Vähän ehkä jopa harmittaa. Viime kesänä meidän toisen dalmiksen ollessa pieni, meillä siivottiin usein, kun saatiin moppailla pissalattioita, meillä oli oikeasti siistiä. Nyt ei niinkään...:D

7 kommenttia:

 1. Onnea "pienestä", joka kyllä omissa silmissä on aikas jätti =O, meidän pieni kun painaa kilon ;).

  VastaaPoista
 2. Ihanan pirtee myyräsetti. Onnea karvaisesta vauvasta :)

  VastaaPoista
 3. Onpa pirteä&raikas tuo setti!
  Myyrä on nii-in ihana:)
  Ja pilkkuja koirassakin;)

  VastaaPoista
 4. Onnea hauvelin johdosta! Laitoin omaan blogiini kommenttiin vähän ohjetta luonnonpuretteista, käy kurkkaan.

  VastaaPoista
 5. Ihan meinaa kateus iskeä päälle kun joku jaksaa tehdä noin ihania painatuksia. Tältä tytöltä ei löydy riittävän pitkää pinnaa moiseen työhön ;-). Aivan suloinen tuo myyräsi.

  VastaaPoista
 6. Myyrä se vaan on aina yhtä ihana :) hienoja töitä oot tehnyt.

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi. Vierailethan toistekin! :)