torstai 20. tammikuuta 2011

Mekkoja kesää odotellessa...


Koska ollaan jo ylitetty tammikuun puoliväli niin kai voi jo alkaa miettimään tulevan kesän vaatetusta. Pojat tarvitsisivat kumpikin shortseja, mutta ennen kuin niitä varten voi hakea kangasta täytyy edellisiä edelleen vähentää.

Opinnäytetyön kirjoittamisen lomassa tuuletin aivojani ompelemalla tyttärelle kaksi mekkoa. Kaava on jo varmasti monelle tuttu ottobren kolmen konstin mekko. Todella kiva malli ja hyvin nopea ommella.

Ylemmässä mekossa oleva sydän kangas on Finlaysonin miljoonasydäntä. Tässä mekossa se on kierrätyspuuvillaa, mutta kangas on myös uustuotannossa. :)Ruutukangas, samoin kuin alemman mekon kukkakangas, on eurokankaasta ja punainen pilkkukangas Iinulta. Ruutunauhan hain Nappi Kikasta, missä oli muuten paljon ihania nauhoja. Hillitsin itseni enkä ostanut muuta kuin valkoista satiininauhaa ruudullisen lisäksi. :)

7 kommenttia:

 1. Voi kun kauniita! Mulla on tota sydänkangasta, enkä oo oikein keksinyt mitä siitä tekis, mut tämmönen kesämekko onkin hyvä idea!

  VastaaPoista
 2. Vautsi, todella suloisia!
  Onko mekkojen kaava sinun omasi vai jostain lehdestä/kirjasta? on kyllä tosi nätti!

  VastaaPoista
 3. Tosi suloiset mekot! Tuo malli on niin ihana!

  VastaaPoista
 4. Kauniit on mekot (ja tytär varmaan tykkää)! Hienosti olet yhdistellyt erilaisia kankaita, täytyypä itekkin kokeilla.

  VastaaPoista
 5. tOSI IHANIA MEKKOJA!hARMI ETTÄ TÄÄLÄ ON VAAN POIKIA:)

  VastaaPoista
 6. Hei ja haloo: Ompelin kolmen konstin mekosta hihallisen version. Itse ohjeet olivat aika hatarat, olin ne joskus kaavoihin nopeasti riipustanut. Kuuluuko hihojen jäädä irti kädenteistä??? Nyt jäivät... Vastaisitko pliis blogiini, jos vaikka en löydä tänne takaisin.

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi. Vierailethan toistekin! :)