sunnuntai 6. helmikuuta 2011

Perjantaina tuhosin vähän kangaskasaa, joka tuhoamisprojektista huolimatta on viimeisen viikon aikana kasvanut reilulla 7 metrillä kangasta. Mistäköhän lienee johtuu, mutta velouria piti eurokankaasta hakea, kun lopettavat sen myynnin ainakin toistaiseksi. Ja Lasten Metsolassa pyörähdettyäni en voinut vastustaa alekankaita, joten kassillinen sieltäkin mukaan lähti. :/

Retropallovelourista ja keltaisesta velourista syntyi hame ja pusero.Puseron kaava farbenimixin Zoe, hameen kaava on oma jonka piirtelin, kun samantapaisen näin Lasten Metsolassa myynnissä. Tuli ihan hauskan mallinen ja helppo tehdä, joten näitä voisi vaikka kesäksi tehtailla.

Kaikki kankaat lähti alkuviikosta mukaan Lasten Metsolasta. Resori omasta varastosta.

Euronkankaan veloureista ompelin tyttärelle legginsejä. Oikein vaahtokarkkivärit. :) Yksi neulemekko on odottanut näitä vaaleanpunaisia pöksyjä syksystä ja on sen takia jäänyt pitämättä. Pääseepä nyt käyttöön vihdoinkin. :)Koululla tehdään opinnäytetöitä. Omassani on paljon valkoista pellavaa. 2664 lankaa niisittävänä, saa nähdä kauanko mene. :)

5 kommenttia:

 1. Mahtavasti sopii tuohon pallovelouriin toi keltainen!! Hurmaava setti :)

  VastaaPoista
 2. Ihana setti!
  Mutta aivan järkyttävä uutinen! Siis tiedätkö miksi lopettavat velourin myynnin? Luulisi kaupaksikin menneen kun on aina loppu =/.

  VastaaPoista
 3. Ihanat pöksyt (ja kaikki muutkin vaatteet). Keltainen on kiva!!! Saako noita pöksyjen kaavoja myös aikuiskoossa? :)

  VastaaPoista
 4. Ihana setti! Hameen malli on tosi kiva!

  Siis mitä?!?! Miksi Euronkangas lopettaa velourin myynnin? Joka paikasta?

  VastaaPoista
 5. Kiitos kun lukijakseni olet ilmaantunut:) Tämä blogisi tuntuukin mielenkiintoiselta. On siinä kiva lankamäärä niisittävänä:)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi. Vierailethan toistekin! :)