keskiviikko 8. heinäkuuta 2015

Yksi kesän projekteistä oli tänä vuonna saada pihaa hiukan siistimpään kuntoon. Koska viime vuodet on enemmän ja vähemmän mennyt ajan ja rahan puitteissa sisätiloissa on piha-alue ollut oikeasti aika kamalassa kunnossa. Tänä vuonna on sentään nurmikonleikkuun lisäksi saatu tehtyä pari kukkapenkkiä ja sitten tämä hirveän suuri urakka.

Pihasaunamme on maalattu Uulan petrooliöljymaalilla ja sävy on savi.
Alunperinhän me olimme varmoja, että väri tulee olemaan vaaleanharmaa, Uulan perinnevärikartassa oleva naava. Onneksi ostimme kokeilupurkit näistä sävyistä, koska totesimme, että kyllä meidän pihapiiriin vaan paremmin istuu tämä tummempi sävy.

Harmaan värin valinta on oikeastaan aika hankalaa. Meilläkin ehdoton oli, että sävy ei saa näyttää siniseltä. Googlettelun avulla tähänkin ongelmaan löytyy monia ratkaisuja, onneksi. :)
Me olemme tykästyneet Uulan maaleihin ja niitä on käytetty myös talon sisäpuolella. Mukavan helppoja maalata ja lähes hajuttomia joka mahdollistaa sisätiloissa olon myös maalauksen aikana.

Pihasaunamme ottaa osaa Uulan kilpailuun. LINKISTÄ pääset äänestämään suosikkiasi. :)

Terassi on öljytty kelonharmaalla terassiöljyllä. Tykkään kyllä todella paljon. :)Vielä on urakkaa pihalla, mutta kyllä on voittajafiilis tältä kesältä. :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi. Vierailethan toistekin! :)