sunnuntai 17. lokakuuta 2010

Aarteita äidin kirjahyllystä

Eilen kävin hakemassa äidin kirjahyllystä nämä kirjat jotka on vuodelta -76. Ihania ohjeita! Äiti oli yllättynyt siitä, että nämä ovat vielä ajankohtaisia. :D Mary Oljen kirjaa ajattelin käyttää painokuosin suunnittelussa apuna. Siinä on ihania pitsiliinojen kuvia mistä saisi vaikka mitä kivaa. :)Olen ollut laiska, tai väsynyt. En ole saanut mitään valmiiksi vaan joka puolella taloa roikkuu keskeneräisiä projekteja. Päässä sauhuaa kun siellä pyörii opinnäytetyöideat. Aivan mahtavaa päästä sitäkin tekemään joulun jälkeen! Ja miten nopeaa tämä opiskeluaika onkaan mennyt. Ensi syksynä puhaltaa jo uudet tuulet, onko se sitten opiskelua vai mitä. Sisustussuunnittelu kiinnostaisi kovasti, mutta se, että saanko koko pesueen raahattua toiselle puolelle Suomea onkin sitten eri juttu...

Jotain olen sentään koulussa tehnyt. Rahin mikä on siis tehty ihan alusta asti itse. Aloitettu puukehikosta, laitettu satulavyöt, meriheinät, keinojouhet ja kaikki muut. Oli tosi mielenkiintoinen kurssi, paitsi  että opettaja oli hiukan, no eri aaltopituudella kuin minä. ;)Sisälle menee vaikka melkoinen kasa lankoja.

3 kommenttia:

 1. Hieno rahi! Hyvä piilotella sinne kaikki epämääräiset keskeneräisyydet. :-)
  Meilläkin taitaa mummolassa olla samat kirjat. Pitääpä ilmaista halukkuutensa niitä kohtaan kun ei mummu niitä enää tarvi.

  VastaaPoista
 2. Anna/ happy_phantom2. joulukuuta 2010 klo 22.44

  Eikö Haukiputaalla ole amiksessa joku sisustussuunnittelulinja? Vai muistankohan mä ihan väärin...

  Ihana toi rahi! Siis millä kurssilla sä oot ollu?

  VastaaPoista
 3. Joo on haukiputaalla, mutta mää en halua enää amikseen. :D ja se ei ihan sisustussuunnittelua ole, vaan enemmän sisustamista.
  Aloitan keväällä avoimessa yliopistossa sisustussuunnittelun opiskelun, pitää sitten myöhemmin miettiä mitä tekee. :)
  Meillä oli verhoilun kurssi koulussa ja kaikkien piti valmistaa siellä rahi. Koon puolesta oli ihan vapaat kädet. Ihan kiva kurssi. tosin opettaja nyt oli vähän... :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi. Vierailethan toistekin! :)