torstai 28. lokakuuta 2010

Liivimekko ja lakkeja

Meillä on vietetty syyslomaviikkoa. Loman kunniaksi tänään oli maassa kunnon ensilumi. Aikaisemmin on vähän tiputellut lunta, mutta ei se maahan ole jäänyt. Nyt pojat tekivät ensimmäisen lumiukon, joka tosin hajotettiin heti perään...

Tämän liivimekon oli tarkoitus valmistua tytön valokuvaukseen. No ei kerennyt, mutta parempi myöhään kuin ei ollenkaan. :) Mallin varmaan jokainen Metsolan vaatteista pitävä tunnistaa. En tälläista mekkoa kerennyt koskaan sieltä ostaa joten piti tehdä itse.Kaava on oma, kun ei 110 cm liivimekon kaavaa tuntunut löytyvän oikein mistään. Muuten tuo on ok, mutta olisi saanut tuo yläosa olla vielä kapeampi ettei roiku päällä.
Kankaan ostin lasten metsolan ystävämyynnistä puoleen hintaan. Tykkään, ihanan retro. :)

Kutimet on viuhtoneet ja mm. tällaisia lakkeja on syntynyt eri väreissä. Säästän teidät tylsiltä postauksilta, enkä kuvaa jokaista erikseen. ;)

Alla oleva on mielestäni tosi kiva ja hauska malli. Tällainen varmaan tulee itsellekin tehtyä.Tämä hiippalakki taas on tosi kiva lapsilla.Nämä ja monet muut lakit matkaavat marraskuun lopussa, tarkemmin 26.-27.11 pikisaareen missä meillä on koulun joulumyyjäiset. Tänä vuonna ensimmäisen kerran myös opiskelijat saavat tulla myymään ihan omia tuotteitaan. Toki kaikki myymälässä olevat tuotteetkin on opiskelijoiden valmistamia, mutta keltaisessa talossa siis niitä mitä me teemme kotona iltaisin. :) Kaikki kynnelle kykenevät siis kannattaa saapua paikalle!

3 kommenttia:

  1. Voi hitsin vitsi, just tuollaisen liivimekon kaava olisi hakusessa, ja kuvan nähtyäni ehdin jo innostua että sellainen olisi löytynyt, mutta olitkin sen itse piirtänyt..

    VastaaPoista
  2. Huitsin hienoja hattusia - varmasti löytyy ostajia Pikisaaressakin! Yritän itsekin paikan päälle ihastelemaan :) -outi-

    VastaaPoista
  3. Erityisesti tuo puna-valkoinen on ihastuttava!

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi. Vierailethan toistekin! :)