maanantai 27. joulukuuta 2010

Joululahjat

Meiltä lähti tänä jouluna pukinkonttiin saunatyynyjä, saippuaa ja sytykeruusuja.
Saunatyynyjen sisällä styroxrouhetta, tyynynpäällinen on pellavaa mihin painoin viime joulun aikaan ostetulla sabluunalla kuvat. Jotenkin tuo luonnonvärinen pellava ja valkoinen väri yhdessä miellyttää. :)Serkun pikku ipanoille lähti kassit mihin kirjailin omistajien nimet. Meillä nämä kassit ovat osoittautuneet varsin käytännöllisiksi, milloin ne luistinkasseina ja milloin jumppa- tai hoitokasseina.

Äidille neuloin fritidsgarnista tossut. Näistä ei kuvaa, koska ne oli melko pikaisesti tehty ja sujahti melkein samantien pakettiin, että ehti ajoissa pukinkonttiin.

Meillä lomaillaan vielä viikko, tai no muksuilla jatkuu loma vielä toisella viikollakin, koska meidän kunnassa koulu alkaa vasta viikkoa myöhemmin, kuin tuolla naapurikunnassa. Itsekin voisin ihan hyvin lomailla vielä sen toisenkin viikon, sen verran rasittavaa tämä joulun aika on ollut.
Itse en niinkään mikään jouluihminen ole ja jos olisin rikas ja hyvin palkattu sen sijaan, että nautin valtion runsasta opintotukea, karkaisin varmasti joka joulu vieraalle mantereelle. Nyt koitan jaksaa katsella joulukuusta olohuoneessa perinteiden pakosta loppiaiseen asti. Sen jälkeen huokaisen helpotuksesta ja piilotan joulukrääsät varaston nurkkaan enkä ajattelekaan niitä vuoteen. ;)

5 kommenttia:

 1. Minä perinteisesti pistin jo joulutavarat varastoon, kerkesi ne kolme viikkoa jo ollakkin esillä:) Mukava alkaa sisustamaan kevättä varten. Palaillaan taas, viimestään ku tuutte tänne kajaaniin. T.Sanna

  VastaaPoista
 2. Kivoja ideoita ja lahjoja jouluksi!

  VastaaPoista
 3. Meillä ei joulukoristeita kynttilöitä lukuunottamatta ollut ollenkaan. Tai no kynttilät meillä on vuoden ympäri =)
  On se kivaa olla muiden nurkissa joulu. Yksi huono puoli siinä vain on, että täytyy liikkua sit koko ajan johonki suuntaan.

  VastaaPoista
 4. Ehkä minäkin alan noita keräilemään pikku hiljaa pois. Olkoon kuusi vielä tuossa.
  Kaisa, mua ei taas sais enää ikinä muualle joulun viettoon. Se on kokeiltu ja todettu vielä rasittavammaksi. :D

  VastaaPoista
 5. Ihastuttava yhdistelmä minustakin valkoinen ja pellava!

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi. Vierailethan toistekin! :)