torstai 30. joulukuuta 2010

Look a like tilkkupeitto

Tein tytön nukelle laiskan miehen tilkkupeiton ja tyynyn. :) Tilkkukangas on siis kuosiltaan tilkullista, eikä tässä ole tarvinnut leikellä kangaspalasia. Ihanat kankaat on kummatkin Iinulta ja harmittaa että en tuota kangasta kerennyt tilata punavalkoisena. Siitä olisi tullut kaunis ja raikas päiväpeitto tytön omaan sänkyyn. Pitää toivoa, että ensi kesän kangasmallistoissa olisi jotain yhtä ihanaa.
Peiton reunaan ompelin varastostani löytyvää vinonauhaa. Että sen ompelu voikin olla hankalaa. Miten se oikeasti pitäisi ommella? Miten se aloitus- ja lopetuskohta oikein tulee? Tuo nyt onneksi on ihan ok oikealta puolelta, mutta ei katsota toiselle puolelle. ;)

2 kommenttia:

  1. Näyttää yhtä hyvältä kuin oikeakin:)
    Ja ajaa varmasti asiansa!

    VastaaPoista
  2. Kuinkas muistelisin, että kanttinauhan päät laitetaan ristikkäin, tai siis niin että ovat 90 asteen kulmassa toisiinsa nähden. Sit ompelet ne viistosti kulmasta kulmaan, ja täts it.

    Hirviän vaikia selittää, mutta ota pätkä nauhaa ja pyörittele hetki kädessä. Tokkiisa otat ja ompelet ne yhteen avattuna :D Ja tosiaan samalla tavallahan noita kanttinauhoja voi jatkaakkin.

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi. Vierailethan toistekin! :)