perjantai 1. tammikuuta 2010

vielä yksi kissalakki ja ihania kankaita

Tilauksesta vielä yksi kissalakki tällä erää. Tästä tuli kiva. Tuo punainen väri vain on niin ihana ja kaunis. :)

Lankana taas se fritidsgarn ja puikot samat vanhat kutoset jotka tosin oli aluksi hukassa, ja sen takia meinasin jo sortua Knitpicksin pyöröpuikkosettiin, mutta en sitten kuitenkaan ja puikotkin löytyi kun vähän vain kaiveli, tai oikeastaan nosti vain yhtä lankakerää... :)



Viime viikolla saapui Myllymuksujen tilaus. Taas huippunopea toimitus, kiitos siitä. :) Vasemmalla veloureita mistä tulee housuja. En kyllä tajua miksi ostin tuota ruskeaa, on siitä väristä jo vähän ähky, mutta menee varastoon ja pääsee käyttöön sitten viimeistään ensi syksynä. :D Tai ehkä siitä tulee eskarilaiselle housuja, en tiiä vielä. Oranssi sopii tuohon raidalliseen joustofroteeseen mistä olisi tarkoitus tehdä tytölle pusero, kunhan hyvän mallin löydän. Limeä velouria on pari metriä. Ainakin tytölle siitä tulee housut, joissa tulee olemaan jotakin kukkaa, en tiiä vielä mitä, kun visio on vasta tuolla jossakin. :)Kuviolliset joustofroteet ostin vain kun ne on niin kivoja. Tuo piparikukka varsinkin, sitä oli pakko ostaa varastoon jos se loppuukin pian.



Ikasyrin kankaat houkuttelis...

4 kommenttia:

  1. Ihana tuo hattu taas kerran! Mun olis tarkoitus itselleni tehdä mutta tarttis ensin ostaa pyöröpuikot ;)

    VastaaPoista
  2. Voi jestas nuo hatut vaan on aina niin ihania!!

    Kivoja kankaita on siulle tullu. Miullekin tuli Metsolalta vähän kangasta, nyt vaan kun saisi ne vielä ommeltua kasaan. Ja aikamoinen kasa muitakin kankaita pitäisi tuhota... :-D

    VastaaPoista
  3. Mistä sinä löydät hyvät lasten vaatteiden kaavat? Kaisa L.

    VastaaPoista
  4. En oikeastaan käytä muita kuin ottobren kaavoja, joita yleensä joutuu meidän muksuille kaventamaan jonkin verran, mutta kivoimpia ne on siltikin. Suuri käsityö lehdessä on erittäin harvoin mua miellyttäviä kaavoja. :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi. Vierailethan toistekin! :)